Skip to content

Addictio jälleen kadonneiden joululaulujen jäljillä

Joulu lähestyy, mutta Joulumaan lauluaarrekirja on kadonnut kuin tuhka tuuleen! Ilman laulukirjaa joulu ei voi alkaa. Lauluaarteen metsästyksessä tonttujen nokkeluus mitataan. Yleisön apua tarvitaan, jotta laulut saataisiin pelastetuksi.

Vuosina 2008 ja 2009 suosiota niittänyt Addiction akustinen tarinakonsertti palaa ohjelmistoon. Esityksessä kuullaan joululaulujen rakastettuja klassikoita ja myös uusia ihastuttavia joululauluja. Yleisökin pääsee mukaan laulamaan. Kesto 45 minuuttia.

Kanneltalo (Klaneettitie 5) la 3.12. klo 15. Liput alk. 4 e.

Vuotalo (Mosaiikkitori 2) pe 9.12. klo 10 ja la 10.12. klo 14. Liput 5 e.

Seinäjoki-sali (Keskuskatu 34, Seinäjoki) su 11.12. klo 13 ja 14.30

0 thoughts on “Addictio jälleen kadonneiden joululaulujen jäljillä”

  1. Kiitos Seinäjoen vierailusta! Peheemme oli katsomassa jälkimmäistä näytöstä ja kaikki nautimme kovasti! Todella taitavaa kuorolaulua ja upea esiintyminen 🙂 Mukana oli vanhempien lisäksi neljä lasta ikähaitarilla 6 kk – 8 vuotta. Perheemme 3-vuotias oli ollut lauantaina satua seuraamassa Helsingissä! Hyvää joulua teille kaikille ja kiitos joulumielestä! *<:)