Skip to content

Tampereen Sävel, kevätkonsertti ja Laulimo-klubi

Addiction kevätkausi huipentuu Tampereen Sävel -kuorokatselmukseen kesäkuun toisena viikonloppuna. Ennen festivaalia Addictiota voi kuulla Helsingissä kahteen otteeseen, omassa kevätkonsertissa Saksalaisessa kirkossa ja Laulimo-klubilla Cafe Pirittassa. Kaikki esiintymiset johtaa Elisa Huovinen.

Addiction loppukevään konserttikalenteri:

Keskiviikkona 29.5. klo 20
Addictio esittää Tampereen Sävelen kilpailuohjelman Laulimo-klubilla Cafe Pirittassa Tokoinrannassa (Eläintarhantie 12, Helsinki). Klubilla esiintyvät myös mm. kamarikuoro Audite ja lauluyhtye AiA. Vapaa pääsy.

Pyhä_ja_maallinen_2013_A3Keskiviikkona 5.6. klo 18
Addiction oma kevätkonsertti Pyhä ja maallinen kaipaus Saksalaisessa kirkossa (Unioninkatu 1, Helsinki). Konsertti on samalla Elisa Huovisen ensimmäinen konsertti Addiction taiteellisena johtajana. Ohjelmassa on mm. Brucknerin, Monteverdin, Schnittken ja Rautavaaran musiikkia.
Liput 15/10 euroa ovelta.
Tervetuloa!

 

Perjantaina 7.6. klo 17.15
Addiction esitys Tampereen Sävelen kuorokatselmuksessa Tampere-talon isossa salissa (Yliopistonkatu 55, Tampere). Vapaa pääsy.

Tervetuloa kuuntelemaan!