Skip to content

Konsertit

Kamarikuoro Addiction joulukonsertti ”Talvi, taivas ja tähdet” sisältää monipuolisen kattauksen talvisia sekä jouluisia säveliä eri aikakausilta. Musiikkia mm. säveltäjiltä Ešenvalds, Britten, Palestrina, Wolters ja Sibelius.

Konsertti perjantaina 9.12. klo 19.00 Paavalinkirkossa, Sammatintie 5, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa!

Vapaa pääsy, ohjelma 20/15€
käteinen, pankkikortti tai MobilePay


Torstaina 1. joulukuuta 2022 klo 19.00
Ritarihuone (Ritarikatu 1, 00170 Helsinki)

Kamarikuoro Addictio: Kun suljen silmäni, uneksin rauhasta
Taiteellinen johtaja: Riku Laurikka
Parry – Britten – Freeman – Rehnqvist – Ravel

Kamarikuoro Addictio esittää konfliktin ja rauhan teemojen ympärille syntyneitä teoksia. Konsertissa kuulemme mm. Keski-Euroopassa maailmansotien aikaan sävellettyä musiikkia, ja pohdimme, millä tavoin sodan vaikutus näkyy siinä. Illan repertuaariin kuuluu myös aihetta käsitteleviä 2000-luvun teoksia. Lisäksi pureudumme rauhan käsitteeseen ja tunteeseen teoksin, jotka tarjoavat siihen vaihtelevia näkökulmia.

Konsertti on osa Kuoromusiikin kausikonsertit -sarjaa ja viimeistelee sen hienon ensimmäisen syyskauden.
Konserttiesittely (n. 30 min) Ritarihuoneella klo 18.15.

Lisätietoja ohjelmistosta: https://kuoromusiikinkausikonsertit.fi/konsertti/kun-suljen-silmani-uneksin-rauhasta/
Liput 25€ etukäteen https://www.lippu.fi/artist/addictio-kuoro/ sekä ovelta.


Kamarikuoro Addictio konsertoi Alankomaissa! ???
Esiinnymme yhteistyökuorojemme kanssa kahtena päivänä: perjantaina 30.9. Haagissa TAIKA – Finnish Female Choir‘n kanssa ja 1.10. Utrechtissä Kamerkoor NEXT‘n kanssa. Mikäli olet Alankomaissa, tervetuloa kuuntelemaan!
Seuraa matkakuulumisia Facebookissa!

The Finnish Chamber choir Addictio performs in the Netherlands! ???
We are happy to be doing choir cooperation with two choirs and performing with the Finnish Female Choir TAIKA in the Hague on Friday 30 September and with Kamerkoor Next on 1 October in Utrecht. Welcome!
Follow the story in Facebook!


Olemme mukana kuorokentän tämän syksyn uutuudessa ja ainutlaatuisessa avauksessa, jossa kuoromusiikin ystäville tarjotaan uudenlainen tapa päästä kuuntelemaan pääkaupunkiseudun kärkikuorojen konsertteja.

Kuoromusiikin kausikonsertit muodostavat tänä syksynä 14 konsertin kokonaisuuden. Uutta konseptissa on, että syksylle voi hankkia kausikortin, jolla pääsee jokaiseen konserteista tai vaihtoehtoisesti parittomina tai parillisina viikkoina järjestettäviin konsertteihin.

Esiinnymme konserttisarjan syyskauden viimeisinä torstaina 1.12. Ritarihuoneella ohjelmalla “Kun suljen silmäni, uneksin rauhasta”.

Koko kauden kausikortti maksaa 185 euroa ja puolikkaan kauden 100 euroa. Hanki siis kausikorttisi kuorokunnon kohottamiseen!
Lisätiedot kuoroista ja konserteista sekä linkin kausikortin hankintaan löydät täältä: https://kuoromusiikinkausikonsertit.fi/


Kamarikuoro Addiction 15-vuotista taivalta juhlistava konsertti “I love my love” käsittelee menettämisen ja jälleennäkemisen aiheita. Sodat ja isot katastrofit ovat merkittäviä tapahtumia yhteiskunnallisella tasolla. Kuitenkin ne lopulta koostuvat lukemattomista henkilökohtaisista tragedioista ja tarinoista, joissa on yse läheisen ihmisen menettämisestä ja toisaalta iloisesta jälleennäkemisestä. Konserttimme kertoo näitä tarinoita.