Skip to content

Konsertit


Kammerkoor Avis Animi ning Soome kammerkoor Addictio ühendavad jõud, et esitada mitmeid suurepäraseid teoseid. Kontserdi peateoseks on psalmitekstidel põhinev Joonas Kokkoneni “Laudatio Domini”, lisaks kõlab soome, eesti ja ameerika heliloojate looming.
“Laudate!” toimub 8. juunil kl 18 Tallinna Kalju kirikus. Dirigentideks Anna-Elina Norjanen ja Leiu Ryland-Jones.
Piletid 10e/15e on saadaval nii Fientas kui ka kohapeal.
Kontsert on imeline võimalus nautida mitmekülgset koorimuusikat ja psalmidest inspireeritud kunsti!

Kamarikuoro Addiction ja virolaisen Kammerkoor Avis Animin yhteiskonsertti Tallinnassa sunnuntaina 8.6. klo 18 (Kalju kirik: Kalju 1,Tallinna).
Konsertin keskiössä upeat psalmiteksteihin perustuvat teokset molemmista maista: Joonas Kokkosen Laudatio Domini ja Cyrillus Kreekin Taaveti Laulud! Konsertissa kuullaan myös muuta mielenkiintoista kuoromusiikkia eri ajoilta.
Kuoroja johtaa Anna-Elina Norjanen ja Leiu Ryland-Jones.
Liput 10e/15e verkkokaupasta tai ovelta.Throwback huhtikuuhun – Addictio osallistui 27.4. Anna-Elina Norjasen kuoronjohdon A-tutkintokonserttiin Lauttasaaren kirkossa yhdessä Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeen, Bach Collegium Helsingin ja Storia -yhtyeen kanssa. Esitimme Julia Wolfea, Leevi Madetojaa, sekä yhteisnumerossa muiden kuorojen kanssa Mendelssohnia. Monipuolinen konsertti oli yleisömenestys ja kaikkinensa huikea!

Norjanen sai tutkinnosta erinomaisen arvosanan. Oli suuri ilo ja kunnia olla mukana tässä kuoronjohtajallemme tärkeässä tapahtumassa. Lämpimät onnittelut rakkaalle ja lahjakkaalle kuoronjohtajallemme!

Kuva Lauttasaaren kirkosta: Melinda Schultz


Kamarikuoro Addictio saa vieraakseen virolaisen Kammerkoor Avis Animin johtajanaan Leiu Ryland-Jones. Kuorot yhdistävät voimansa ja esittävät yhdessä Joonas Kokkosen kuusiäänisen teoksen Laudatio Domini sekä osia Cyrillus Kreekin teoksesta Taaveti Laulud.
Molemmissa teoksissa säveltäjät hyödyntävät psalmitekstejä. Psalmit ovat inspiroineet säveltäjiä aikakaudesta toiseen. Konsertissa kuullaankin virolaisen ja suomalaisen kuoromusiikin myös muita psalmiteksteihin pohjautuvia teoksia, muun muassa Felix Mendelssohnilta sekä Julia Wolfelta. Lisäksi Avis Animi esittää virolaista sekä amerikkalaista kuoromusiikkia.

Laudate! -konsertti Paavalinkirkossa sunnuntaina 17.3. klo 15
Kamarikuoro Addictio ja Kammerkoor Avis Animi, johtaa Anna-Elina Norjanen ja Leiu Ryland-Jones.

Liput: 25€/20€, ennakkoon 22€/18€
Ennakkolippuja voi ostaa sähköpostin kautta: risto.talo@iki.fi tai suoraan kuorolaisilta.

Sama konsertti toteutetaan Tallinnassa 8.6.2024.Candlelight Carol

Kamarikuoro Addictio esittää Anna-Elina Norjasen johdolla ja urkuri Anni Nousiaisen säestyksellä kaunista jouluista musiikkia. Ohjelmistossa muun muassa Pärtiä, Rutteria ja Whittallia. Rakkaimpia joululauluja myös yhteislauluna! Tule laskeutumaan joulun rauhaan kanssamme tiistaina 19.12. klo 19 Paavalinkirkossa!

Liput ovelta 20/15 e
Kannatuslippu 40 e


Kamarikuoro Addictio esittää pyhäinpäivän viikonlopun konsertissaan rauhoittavaa ja meditatiivista musiikkia, joka vie kuulijan pois arjen kiireiden keskeltä. Konsertissa kuullaan muun muassa Arvo Pärtin harvoin kuultu teos Missa syllabica. Teos edustaa Pärtin varhaista tintinnabuli-tyyliä. Lisäksi ohjelmistossa on kuoromusiikkia William Byrdiltä, Julia Wolfelta ja Leevi Madetojalta.

Missa syllabica
Suomenlinnan kirkko (Suomenlinna C 43, 00190 Helsinki)
Sunnuntaina 5.11.2023 klo 18.00

Liput:
– hinta ennakkoon 18/13€ kuorolaisilta tai taneli.vaskelainen@gmail.com
– ovelta 20/15€
– kannatuslippu 40€

Tervetuloa konserttiin!


Paavalinkirkon Taiteiden yössä 17.8. on tuttuun tapaan tarjolla kattaus erinomaisia kuoroja.
Kamarikuoro Addictio esiintyy klo 18.40, tervetuloa kuulolle!

Paavalinkirkko (Sammatintie 5, Helsinki)
Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Kevään kohinaa – Lauluja luonnon heräämisestä

Tervetuloa Kamarikuoro Addiction kevätkonserttiin lauantaina 20.5. klo 19 Käpylän kirkkoon!
Konsertin johtaa taiteellinen johtaja Anna-Elina Norjanen.

Kevään kohinaa – lauluja luonnon heräämisestä -konsertissa kuullaan laaja kattaus a cappella-ohjelmistoa renessanssin ajasta nykypäivään. Konsertin teokset kuvaavat luontoa ja sen elämää: puiden oksien kahinaa, veden virtaamista ja lintujen laulua.
Kevät symboloi uuden alkua. On aika katsoa tulevaan ja jättää mennyt taakse. Samalla mielen täyttävät monenlaiset tunteet haikeudesta ja kaipauksesta pirskahtelevaan iloon ja jännitykseen.

Konsertin pääteos on saksalaisen säveltäjän Fanny Henselin kuusiosainen sarja Gartenlieder (Op. 3). Konsertissa kuullaan lisäksi musiikkia säveltäjiltä Alfvén, Kuula, Monteverdi, Rautavaara, Stanford, Uusberg ja Quartel.

Ohjelmaan kuuluu konsertin päätteeksi yhdessä nostettava alkoholiton malja tulevalle kesälle.

Lauantai 20.5. klo 19.00
Käpylän kirkko, Metsolantie 14, Helsinki.
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 €
(käteinen, pankkikortti tai MobilePay)


Kamarikuoro Addiction joulukonsertti ”Talvi, taivas ja tähdet” sisältää monipuolisen kattauksen talvisia sekä jouluisia säveliä eri aikakausilta. Musiikkia mm. säveltäjiltä Ešenvalds, Britten, Palestrina, Wolters ja Sibelius.

Konsertti perjantaina 9.12. klo 19.00 Paavalinkirkossa, Sammatintie 5, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa!

Vapaa pääsy, ohjelma 20/15€
käteinen, pankkikortti tai MobilePay


Torstaina 1. joulukuuta 2022 klo 19.00
Ritarihuone (Ritarikatu 1, 00170 Helsinki)

Kamarikuoro Addictio: Kun suljen silmäni, uneksin rauhasta
Taiteellinen johtaja: Riku Laurikka
Parry – Britten – Freeman – Rehnqvist – Ravel

Kamarikuoro Addictio esittää konfliktin ja rauhan teemojen ympärille syntyneitä teoksia. Konsertissa kuulemme mm. Keski-Euroopassa maailmansotien aikaan sävellettyä musiikkia, ja pohdimme, millä tavoin sodan vaikutus näkyy siinä. Illan repertuaariin kuuluu myös aihetta käsitteleviä 2000-luvun teoksia. Lisäksi pureudumme rauhan käsitteeseen ja tunteeseen teoksin, jotka tarjoavat siihen vaihtelevia näkökulmia.

Konsertti on osa Kuoromusiikin kausikonsertit -sarjaa ja viimeistelee sen hienon ensimmäisen syyskauden.
Konserttiesittely (n. 30 min) Ritarihuoneella klo 18.15.

Lisätietoja ohjelmistosta: https://kuoromusiikinkausikonsertit.fi/konsertti/kun-suljen-silmani-uneksin-rauhasta/
Liput 25€ etukäteen https://www.lippu.fi/artist/addictio-kuoro/ sekä ovelta.


Kamarikuoro Addictio konsertoi Alankomaissa! ???
Esiinnymme yhteistyökuorojemme kanssa kahtena päivänä: perjantaina 30.9. Haagissa TAIKA – Finnish Female Choir‘n kanssa ja 1.10. Utrechtissä Kamerkoor NEXT‘n kanssa. Mikäli olet Alankomaissa, tervetuloa kuuntelemaan!
Seuraa matkakuulumisia Facebookissa!

The Finnish Chamber choir Addictio performs in the Netherlands! ???
We are happy to be doing choir cooperation with two choirs and performing with the Finnish Female Choir TAIKA in the Hague on Friday 30 September and with Kamerkoor Next on 1 October in Utrecht. Welcome!
Follow the story in Facebook!


Olemme mukana kuorokentän tämän syksyn uutuudessa ja ainutlaatuisessa avauksessa, jossa kuoromusiikin ystäville tarjotaan uudenlainen tapa päästä kuuntelemaan pääkaupunkiseudun kärkikuorojen konsertteja.

Kuoromusiikin kausikonsertit muodostavat tänä syksynä 14 konsertin kokonaisuuden. Uutta konseptissa on, että syksylle voi hankkia kausikortin, jolla pääsee jokaiseen konserteista tai vaihtoehtoisesti parittomina tai parillisina viikkoina järjestettäviin konsertteihin.

Esiinnymme konserttisarjan syyskauden viimeisinä torstaina 1.12. Ritarihuoneella ohjelmalla “Kun suljen silmäni, uneksin rauhasta”.

Koko kauden kausikortti maksaa 185 euroa ja puolikkaan kauden 100 euroa. Hanki siis kausikorttisi kuorokunnon kohottamiseen!
Lisätiedot kuoroista ja konserteista sekä linkin kausikortin hankintaan löydät täältä: https://kuoromusiikinkausikonsertit.fi/


Kamarikuoro Addiction 15-vuotista taivalta juhlistava konsertti “I love my love” käsittelee menettämisen ja jälleennäkemisen aiheita. Sodat ja isot katastrofit ovat merkittäviä tapahtumia yhteiskunnallisella tasolla. Kuitenkin ne lopulta koostuvat lukemattomista henkilökohtaisista tragedioista ja tarinoista, joissa on yse läheisen ihmisen menettämisestä ja toisaalta iloisesta jälleennäkemisestä. Konserttimme kertoo näitä tarinoita.