Skip to content

Avoimet koelaulut

Kamarikuoro Addictio ottaa riveihinsä uusia laulajia! Etsimme iloiseen, kunnianhimoiseen joukkoomme vahvistuksia kaikkiin stemmoihin. Avoimet koelaulut pidetään tiistaina 14.1.2014 kello 17 alkaen Oulunkylän kirkossa (Teinintie 10).

Koelaulussa esitetään jokin itselle mieluinen laulu ilman säestystä sekä tehdään ääni- ja toistoharjoituksia. Koelaulussa on myös kvartettilaulutehtävä, jonka nuotin saat etukäteen, kun ilmoittaudut koelauluun. Ilmoittautumiset sähköpostitse puheenjohtaja Timo Saloniemelle (pj@addictio.fi) torstaihin 9.1.2014 mennessä.

Hakijoilta odotetaan kuorolaulukokemusta, halua äänensä kehittämiseen, tarkkaa korvaa sekä nuotinlukutaitoa. Jos kaipaat haastavaa, tavoitteellista musiikkiharrastusta mukavassa porukassa, tule rohkeasti koelauluun!

Lisätietoja koelaulusta voi kysyä Addiction taiteelliselta johtajalta Elisa Huoviselta (tj@addictio.fi).

Addictio harjoittelee tiistaisin klo 18-21 Oulunkylän kirkossa. Kevään 2014 suunnitelmiin kuuluvat muun muassa taiteellisen johtajamme Elisa Huovisen tutkintokonsertti Metropolia Ammattikorkeakoulussa huhtikuussa ja kevätkonsertti touko-kesäkuun vaihteessa.