Skip to content

Virtaan – musiikkia Itämeren alueen naissäveltäjiltä

Rossi_Vappu_Kuunylinen_liike_2011

Juhlavuotensa ensimmäisessä varsinaisessa konsertissa kamarikuoro Addictio haluaa ohjelmistollaan nostaa naiset valokeilaan. Klassisen musiikin kaanon on vuosisatoja ollut varsin miesvoittoinen ja vaikka tilanne viime vuosina on tasaantunut, päätimme naistenpäivänä esittää vain naisten säveltämää musiikkia aina 800 vuoden takaa nykymusiikkiin asti. Vesi on läpäisevä elementti juhlavuotemme suunnittelussa ja siksi maantieteelliseksi rajaukseksi on valikoitunut oma Itämeremme.

Kuva- ja mediataiteilija Vappu Rossi tuo oman taiteensa osaksi konserttikokonaisuuttamme. Hän piirtää yleisön silmien edessä kuoromusiikin inspiroimana eri tekniikoin. Valmiit teokset huutokaupataan konsertin jälkeen ja niistä saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Itämeren suojeluun.

Virtaan – Itämeren alueen naissäveltäjien musiikkia

Sunnuntaina 8.3.2020 klo 18.00

Kamarikuoro Addictio

Johtajanaan Riku Laurikka

Kuvataiteilija Vappu Rossi

Vapaan taiteen tila

Vilhonvuorenkuja 15-16, 00500 Helsinki

Liput 25/15 euroa
tuntia ennen ovelta tai ennakkoon https://holvi.com/shop/addictio/
Julistekuvan teostiedot:
Vappu Rossi:
Kuunylinen liike, 2011.
Superlunar rörelse
Superlunar Motion
Hiili paperille / kol på papper / charcoal on paper, 120 x 115 cm
Yksityiskokoelmissa / Private collection.

Omistaa Aila–Elisabet Pietarinen

https://addictio.fi/
www.vappurossi.fi