Skip to content

Addictio juhlii vuonna 2021

Kamarikuoro Addictio siirtää 15-vuotisjuhlakonserttinsa vuodelle 2021

Kamarikuoro Addictio siirtää 10.10.2020 pidettäväksi suunnitellun 15-vuotisjuhlakonserttinsa  vuoteen 2021 vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. “Haluamme varmistaa, että niin yleisömme kuin kuorolaisetkin voivat yhdessä viettää juhlaa turvallisesti” toteaa kuoronjohtaja Riku Laurikka.

Myös joulun ajan konsertit on vuoden 2020 osalta valitettavasti jouduttu perumaan.

Kamarikuoro Addictio on jakautunut syksyn 2020 ajaksi pienyhtyeisiin, jotka harjoittelevat säännöllisesti turvavälejä noudattaen. “Tämä on toki ikävää ja kaipuu yhteiseen musiikin tekemiseen on suuri, mutta koemme myös, että tässä on hieno tilaisuus meille kaikille kehittyä laulajina. Pienyhtyetyöskentely on hyvin palkitsevaa”, kertoo kuoron puheenjohtaja Timo Saloniemi.