Skip to content

Kamarikuoro Addictio ottaa riveihinsä jälleen uusia laulajia!

Helsinkiläinen 17-vuotias kamarikuoro Addictio kutsuu kokeneita laulajia koelauluihin 22.2. ja 1.3.2022

Harjoittelemme Oulunkylän kirkolla, missä myös koelaulut järjestetään. Seurakunta edellyttää Helsingin hiippakunnan ohjeiden mukaisesti tiloissaan maskin käyttöä myös laulun aikana, mikä koskee koelaulujakin. Koelaulutilaisuus koostuu kvartettitehtävästä, joka toimitetaan hakijalle etukäteen, äänialan testauksesta ja säveltoistoharjoituksista, joiden lisäksi hakija esittää oman vapaavalintaisen säestyksettömän kappaleen.
Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka.

Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset koelauluihin sähköpostitse tj@addictio.fi tai kuoron Facebook-tilin kautta.