Skip to content

Felix!

Kamarikuoro Addictio sekä ruotsalainen Non Silentium -kuoro esittävät yhdessä Felix Mendelssohn Bartholdyn harvoin kuultua kuoromusiikkia Helsingin Paavalinkirkossa sunnuntaina 21.10.2012 klo 15. (Sammatintie 5, 00550 Helsinki)

Ohjelma:
Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847)
– Tu es Petrus
– O Haupt voll Blut und Wunden
– Wer nur den lieben Gott lässt walten
– Magnificat

Solistit: Jenni Lättilä, sopraano
Annaliisa Pillak, mezzosopraano
Elja Puukko, baritoni

Konsertin alussa teos- ja säveltäjäesittely: Lunastiko ihmelapsi lupaukset? Aiheina mm. Mendelssohnin uskonnollisuus, perheen kääntyminen juutalaisuudesta luterilaiseksi sekä Wagnerin rasistinen Mendelssohnin pannaan asettaminen.

Jousi- ja puhallinorkesterisäestys, jonka kokoonpano on niin ikään yhdistelmä ruotsalais-suomalaista osaamista.

Konsertin johtavat Anna Nora ja Urban Westerlund.

Ohjelma 12 e

Kuvassa: Addictio ja Ruotsin Åkersbergasta kotoisin oleva Non Silentium konsertoivat samalla ohjelmistolla Ruotsissa maaliskuussa 2010. (kuva: Jonas Henningsson)

0 thoughts on “Felix!”

  1. Thank You Addictio and Anna for a fantastic weekend and memorable Concert in St Pauls Church. You organized a very special weekend for us all. I wish you all a Happy New Year and good continuation of 2013! / Urban Westerlund