Riva del Gardan kansainvälinen kuorokilpailu

Kamarikuoro Addiction syyskauden päätavoite siintää jo lokakuussa, kun matkustamme Italian Gardajärvelle Riva del Gardan kansainväliseen kuorokilpailuun.

Addictio 2013

Joka toinen vuosi järjestettävä “In… Canto sul Garda” pidetään tänä vuonna 10.-14. lokakuuta. Addictio on mukana ainoana suomalaiskuorona. Osallistumme kilpailussa kahteen sarjaan, Musica Traditionale ja Musica Religiosa, eli kansanlaulu- ja kirkkomusiikkisarjoihin. Kilpailu on jo Addiction toinen vuoden 2013 aikana. Kesäkuussa meidät palkittiin Tampereen Sävelen kuorokatselmuksessa kultaleimalla.


Italian-matkan jälkeen on aika valmistautua joulukonsertteihin, joita Addictio pitää tänä vuonna kaksi, sunnuntaina 8.12. ja tiistaina 17.12. Tarkempaa tietoa konserteista tulee tälle sivulle myöhemmin syksyllä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

 1. Urban Westerlund Avatar

  Hallo friends! All the best with your exiting trip to Italy. Fingers crossed for you! Still remembering the lovely time we had with you last year during the Mendelssohn project we did together. Thanks again / Urban

 2. Pia Avatar
  Pia

  Toi toi Addut!

 3. tiedotus Avatar
  tiedotus

  Thank you Urban! We really did have a wonderful – and successful – trip to Italy. Hope to see you soon!

 4. tiedotus Avatar
  tiedotus

  Kiitos Pia!